ginjinha alkol için ürünler (7)

CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Zirve Cin 40% Vol

Zirve Cin 40% Vol

Cin, nötr alkolün ardıç meyveleri ve diğer baharatlarla (melekotu, kişniş, zencefil, dereotu...) aromalandığı bir içkidir. Olivier'in küçük kişisel dokunuşu, ona limon ve Génépy eklemektir. Bu yüzden adı "Dağların Cini"dir ve evet, Güney Alplerde bizim de yerel cinimiz var! Cinler başlangıçta Britanya veya Hollanda kökenlidir. Doğal olarak birkaç buzla ya da ezilmiş buz üzerinde ya da Gin Fizz ve Gin Tonic gibi bilinen uzun içecekler olarak tüketilebilir. Bu iki kokteyl, İngiliz Donanması tarafından birçok yolculukları sırasında yaratılmıştır.
Kırmızı Yerçekimi Şarabı

Kırmızı Yerçekimi Şarabı

AOP VENTOUX %40 Syrah %30 Grenache noir %30 Carignan
Don Fulano - Reposado Tekila

Don Fulano - Reposado Tekila

Alkol: Don Fulano evinin bu Tekila'sı, bir Reposado Tekila'nın sunması gereken mükemmel denge oyununu harika bir şekilde ifade ediyor. Bu güzel şişede, serinin "klasik" blanco Tekila'sının meyvemsi notalarını (narenciye, portakal kabuğu), bir tutam karabiber ve toprak ile bitkisel bir dokunuş buluyoruz. Ancak, fark burada bu içkinin Fransız meşe fıçılarında geçirdiği 10 ayda yatıyor. Böylece, arka planda ince ve iştah açıcı bir meşe tadı algılanabiliyor ve bu, ağızda kakao çağrıştıran güzel bir doku sunuyor. Kokteyllerde veya saf olarak, bu Reposado Tekila, tadım sırasında sizi etkilemeyi başaracaktır! Ev Tip: %100 Mavi Agave Tekila Hacim: 70cl Alkol Derecesi: %40
SHILAJIT 60ML SIVI

SHILAJIT 60ML SIVI

YOOKA Sıvı Şilajit, Pakistan Himalayaları'nda 5100 ile 5500 metre arasında yetiştirilen gerçek Şilajit ile el yapımı olarak üretilen %100 vegan bir gıda takviyesidir. Bu sıvı Şilajit, doğal güneş kurutma işlemi ile 45-60 gün boyunca elde edilen %70 minimum fulvik asit ve 85'ten fazla temel mineral açısından zengindir; Endüstriyel yöntemlerin aksine, Şilajitimiz maksimum saflığı sağlamak için nano-pürüzsüz filtreler ile 40 filtrasyon işleminden geçirilmiştir. Şişelerimiz, sıvı Şilajit'in kalitesini korumak için gıda sınıfı camdan yapılmıştır. Her biri 60 ml olan şişe, saf Şilajit çözeltisi ve Himalaya kaynak suyu (içeriğin %5'i) içeren kullanımı kolay bir üründür; Şilajit'in faydalarından yararlanmak için günde iki kez sıcak veya soğuk bir içeceğe 5 ila 10 damla eklenmesi önerilir.
Cimarron - Tequila Blanco 1L

Cimarron - Tequila Blanco 1L

Alkol: Tequila Blanco Cimarron, kokteyllerinizle mükemmel bir uyum sağlamak için tasarlandı. Meyvemsi ve hafif baharatlı profili ile yumuşak agave notaları, lezzetli Margarita, Tequila Sunrise ve Paloma hazırlamanıza olanak tanıyacak (arasında en bilgili olanlarınız için). Ayrıca, 1L'lik formatı, bu kalitedeki bir tequila için mükemmel bir fiyat-performans sunuyor. Tek yapmanız gereken, shaker'ı elinize almak! Marka: Don Fulano tequila serisi ile aynı şekilde, Cimarron markası da 140 yılı aşkın süredir agave üreticisi ve damıtıcısı olan Sergio ve Enrique Fonseca'ya aittir. Bu ikili, ailenin 4. ve 5. nesillerini temsil ediyor ve şu anda 19. yüzyılın sonlarından beri Tequila şehrinin içinde yer alan La Tequileña damıtımevinin başında bulunuyor. Tür: %100 Agave Tequila Miktar: 100 cl Alkol derecesi: %40
Nikka - Tek Malt Viski - Yoichi

Nikka - Tek Malt Viski - Yoichi

Alkol: Bu büyük Japon Single Malt hakkında daha önce söylenmemiş ne var ki?! Yoichi, hafif ve ince bir kül torfu ile zengin bir uyum sergileyen mükemmel dengeli bir profile sahip küçük bir harikadır. Yapısı geniş, yumuşak ve narenciye, baharatlar (vanilya, muskat, karanfil, biber) ve kuru meyveler (fındık) gibi aromalar tuzlu notalarla ince bir şekilde harmanlanarak hemen tekrar tadına bakma isteği uyandırıyor. Her viski meraklısının kesinlikle tanıması gereken çok klasik bir damak tadı! Ev: 1894 yılında bir sake üreticisi ailesinde doğan Masataka Taketsuru, bugün Japon viskisinin babası olarak kabul edilmektedir. Bir kimya eğitiminin ardından, 1918'de Settsu Shuzo şirketi tarafından İskoçya'ya gönderilir ve burada staj yapar. Masataka, viskiye büyük bir tutku duyar ve hayatını ona adamaya karar verir. Tür: Single Malt Viski Hacim: 70cl Alkol Derecesi: %45